Красиві привітання з Великоднем у прозі

Вітаю тебе з найкрасивішим, самим добрим, самим головним християнським святом Великоднем – Світлим Христовим Воскресінням. Бажаю тобі і твоїй родині божого благословення, миру, спокою в домі і в душі не тільки на Великдень, але і все життя. Ще бажаю тобі розбагатіти, але не матеріальним і тлінним багатством, а Божою благодаттю, мудрістю і любов’ю. У це велике свято всі ми особливо гостро усвідомлюємо, що це найголовніше в нашому житті. Нехай твоє серце тремтить від щастя, а життя твоє буде завжди в променях Всевишнього. Христос воскрес!

Весна! Благодатний вогонь в небесному місті Єрусалимі. Світле Христове Воскресіння. Велике свято і велика радість для всього християнського світу. Нехай частинка цієї радості залишиться з тобою весь рік і підбадьорює, додає тобі сил у важку хвилину. Не втрачай віру, радіти кожному новому дню. Хай душа твоя не знає, що таке горе, і смуток, але перебуває в любові до Всевишнього і ближнім. Я тебе люблю. Христос Воскрес!

Здрастуй Світле воскресіння Христове — найголовніше християнське свято. Нехай великодні яйця на вашому столі стануть символом щастя й доброти, а паска з печі — символом достатку і благополуччя! Миру вам, душевного тепла і процвітання. Христос Воскрес!

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі допомоги і благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великої Великоднем!

Щиро вітаю вас з Великим Православним святом – Пасхою Господньою. Нехай чеснота, допомога ближньому і любов з кожним роком наближає вас до Отця небесного, адже Бог є світло і немає в Ньому ніякої темряви. Бажаю вам довгого життя, наповненою світлом і непохитною вірою. Христос Воскрес!

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваш дім обминає стороною біда, і Бог не посилає вашій родині випробування, а лише радіє вашим добрим вчинкам і чистими помислами. У цей святковий день бажаємо всім вам гармонії в душі, взаєморозуміння в родині, достатку в домі і задоволення від життя. Нехай Господь завжди чує ваші молитви і дає вам найбільш кращих ангелів – хранителів. Живіть всі разом довго, цікаво, весело. Запрошуйте в гості, ми завжди раді спілкуванню з хорошими людьми. Христос Воскрес!

Вітаю із найсвітлішим святом у році. Жоден світський свято не зрівняється за красою і значущості з Пасхою Христовою. І нехай сьогодні не гримить салют, не вибухають петарди, але великодній дзвін дзвонів і святкова служба у храмі приємніше всіх сумнівних народних гулянь і п’яних розваг. Пасха – це свято для людських душ, які, як ми віримо, після земного життя воз’єднуватися з Богом. Бажаю вам насолодитися сьогоднішнім торжеством світла, доброти і любові. Христос Воскрес!

Шановний Іван Іванович, найкращий і самий грамотний з усіх моїх колег. Вітаю тебе з Великої Великоднем. Бажаю тобі з Божою допомогою мати завжди цікаву роботу, гідний заробіток, кар’єрний ріст і міцний тил у вигляді твоїй чудовій сім’ї. З святом.

Христос воскрес! Пасха прийшла. Вітаю вас цим сонячним ранком з Великим Воскресінням. Нехай Христос посміхається вам з небес, Бог Вседержитель супроводжує вас у всіх ваших починаннях. Будьте миролюбні, щирі, добрі і з Божою допомогою все вийде, а всі неприємності бумерангом вдарить по заздрісників і недоброзичливців. З святом.

Бажаю тобі любити і вірити, сподіватися і не нарікати, терпіти і співпереживати. Нехай всі людські чесноти будуть твоїми орієнтирами в спілкуванні і вчинках. Це так просто, але в той же час так важко і мені, і тобі, і кожному. Але для Бога немає нічого неможливого. Будемо молитися і просити у Всевишнього душевних сил і прощення за гріхи. У Велику Пасху Бог обов’язково нас почує. Христос Воскрес.

В цей святий весняний день приймайте мої вітання. Свято релігійне, але в той же час світський, тому що сьогодні всі незмінно слідують традиціям: фарбують яйця, випікають паски і збираються разом, щоб смачно поїсти і міцно випити. Розговляються всі – віруючі і невіруючі, хто постив і хто не постив. Бог нам всім суддя. У будь-якому випадку Великдень — це чудовий привід зібратися в колі сім’ї і друзів за святковим столом, щоб спілкуватися, веселитися, співати і танцювати. Нехай в цьому будинку частіше чується сміх, грає музика і веселяться дорослі і діти. Христос Воскрес!

Хай ваш дім наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких смаколиків, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов’ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще — в цей день всі бажані гості. Я вже близько!

Не хочу здатися надто релігійним, але ми деколи за фарбованими яйцями, пасками і великодніми традиціями не помічаємо самого головного. Великдень – це релігійне свято і він нам даний для того, щоб ми хоча б раз у році згадували про епохальну подію для всього людства, яка сталася майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій Землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас потрібно тільки прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Пасху, ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцю небесному, попросити вибачення і помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесареве, тобто святкувати, їсти і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскрес!

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це свято віри, любові та світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруйте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа — Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскрес!

Світлий Великдень – це, насамперед, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Отець показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, ніж він має. Але Бог нас жаліє і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свята, як Великдень. Христос Воскрес!

Велика Пасха, весна – час відродження і преображення. Хай твоя душа і твоє тіло наповняться світлом, позитивом та щастям. Нехай у твоєму житті все зміниться на краще – погане залишиться в минулому, а попереду чекає любов, успіх і приємні подарунки з небес. З святом.

Весна-час кохання, мабуть, тому свято Великодня відзначається навесні. Ісус Христос постраждав, насамперед, за любов — любов до всіх людей. Він любив і прощав навіть своїх истязателей і катів. Не кожен здатний на такий духовний подвиг. Так давайте ж хоча б любити ближнього свого. Прощати образливі слова, несподівані вчинки і тоді, світлим буде не тільки свято Пасхи, але й кожен день.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За вікном світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про насущні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, успіхів, задоволення від життя, родинного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Настає радісне, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні покращити свій матеріальний добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душі. Все що ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість чи на біду. Православні церковні обряди і звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Нехай від весняного повітря, наповненого ароматом свіжих пасок, у вас закрутиться голова від щастя. Хай дзвін у Світлу Пасху змусить вас тепло посміхнутися, подивитися на небо і подякувати Отця, Сина і Святого духа, молитви, за радість існування на цій планеті і за можливість бути причетними до світла і добра. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Немає в світі таких слів, які дають стільки Віри у справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

Сердечно вітаю хороших людей з Воскресінням Христовим. Бажаю вам здійснення найзаповітніших мрій, божого розташування, віри в свої сили і справжньої християнської любові. Нехай близькі люди завжди зігрівають вас теплом своїх сердець.

Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, мешканці Єрусалиму змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей люд той біснуватий в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас — грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався цими здібностями в своїх інтересах. В цьому справжня сила і правда Христа – він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудесне Воскресіння і дякуємо Сина Бога за його любов до нас, людей. Давайте постараємося відповісти йому взаємністю через любов, добрі справи і молитви. Христос Воскрес!

Христове Воскресіння — це символ життя. Життя вічного, радісним і плідним. Нехай Благодатний вогонь, в черговий раз зійшов у Єрусалимі, запалить у ваших серцях вогонь надії на справедливість і волю Бога «яко на небеси і на землі». Радійте зі всім світом. Христос Воскрес!

Велике свято при йшов і ваш будинок. Бажаю вам відзначити його дружно, весело і душевно. Нехай великодні паски стануть символом здоров’я всіх членів вашої родини, усмішки і привітання стануть запорукою добрих відносин і взаєморозуміння у вашій родині, а великодні подарунки будуть символом матеріального благополуччя і достатку у всьому. Христос воскрес!

Для всіх християн світу немає свята більш довгоочікуваного, ніж Великдень. Звичайно, справа не в тому, що в цей день християнин після великого посту може поїсти те, що він хоче, а в тому, що закінчилася скорботу і настала радість – вічне життя. Відкрито шлях до Бога і смерті більше немає. Нехай у цей день радіє весь православний світ, а Господь милується з небес на свою Церкву і радіє разом з нами. Христос Воскрес!

Воскресіння Господа Ісуса Христа – диво, значення якого неможливо переоцінити. Це подія Вселенського масштабу, яке врятувало людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не лише погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Закінчився великий піст. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право, не грішно. Життя — це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос воскрес!

У день Пасхи ми радіємо як діти події дива. І нехай це диво сталося багато століть назад, його значення від цього ні скільки не зменшилася. Смерть – це не кінець, це початок нової, повнокровним і незмірно більш щасливого життя. Але Бог дав нам можливість погуляти і по цій планеті, де є багато прекрасного і дивного. Будемо радіти цьому житті теж, адже сьогодні таке світле свято. Христос воскрес!

Великий день Світлої Пасхи Господньої осяє вашу повсякденне життя добрим світлом і в ній обов’язково відбудуться зміни на краще. Нехай ваше здоров’я зміцниться, мрії збудуться, а гармонія та спокій у душі будуть супроводжувати вас всю вашу довгу земне життя. Нехай в голові буде багато світлих, позитивних думок і зовсім не буде місця для прикрих дрібних переживань. З Великої Великоднем вас!

Бажаю в день Пасхи побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкою, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Вітаю тебе з Воскресінням Христовим! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, исповедываться Богу в гріхах і вчасно просити вибачення один у одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Зійшов Благодатний вогонь, Патріарх привітав нас з Великої Великоднем, по всій країні в Храмах проводяться святкові служби. Це загальне свято. Він об’єднує нас усіх – це здорово. У цей день дуже важливо забути образи, проблеми, турботи і просто посміхатися один одному і говорити теплі слова. Хоча, так треба робити кожен день. А сьогодні потрібно вітати всіх навколо. Зі святом Великої Пасхи! Христос воскрес!

Світле Христове Воскресіння звільнило нас від темної сили сатани. Диявол радів тому, що наші гріхи не дають нам возз’єднатися з Богом. Але Христос узяв наші гріхи на себе і проклав нам шлях до Творця Всесвіту. З тих пір ведеться війна на небі за кожну людську душу. Не дамо сатані перемогти в цій війні. Будемо молитися, робити добрі справи, сповідатися в гріхах. Жертва Христа не була марною. Нехай любов до ближнього супроводжує всі ваші дії і думки, а краса душі не потьмяніє у життєвих перипетіях!

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом – Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскрес!

Христос воскрес для всього людства. Але він воскрес для кожного з нас, щоб прогнати скорботу і смуток, відчай та безнадійність. Великдень – це символ надії, свято справедливості, втілення сили Господа. Надійся на Нього і не опускай руки. Все буде чудово в твоєму житті, тільки вір. Христос Воскрес!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні ароматні пироги, а церковне вино забористей. А чого ще нам «грішним», треба! З святом Великодня, дорогі мої!»

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, хорошого, доброго, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Цього! Христос воскрес!

Сьогодні до нас прийшов великий свято — Пасха Господня! І вам я бажаю, щоб збувалися всі ваші найзаповітніші мрії, щоб всі благі починання та прагнення були доведені до кінця, щастя вам, здоров’я і великого кохання!

Привіт! З Великоднем вас вітаю! І бажаю в це свято тільки щастя і здоров’я вам і всій вашій родині, нехай підуть геть погані думки, а в душі хай завжди буде мир і спокій. Зі святом!

У день Пасхи бажаю вам і вашим близьким щастя, гармонії, миру та порозуміння. Нехай очиститься душа ваша, будинок наповниться благодаттю, а серце — бажанням творити добро, віддавати себе вірі, бажанням кохати і бути коханими! Нехай світлий Великдень дзвоном дзвонів зцілить душі, і очі засяють від усвідомлення Воскресіння Христа! Христос Воскрес!

Всім відомо, що добро сильніше всяких негараздів і що воно завжди перемагає, і особливо сильно це відчувається у великодній свято, коли здається що з самих небес ллється пісня, що прославляє чудове повернення до життя! Так нехай сьогодні радісні нотки зворушений і твоє серце, наповнивши його любов’ю до ближнього, вірою в краще і світлим щастям!

Прекрасне свято Пасхи, прекрасні її звичаї — хресний хід, христосування, паски і фарбовані яйця, але більш всього прекрасний завіт цього дня — полюбити ближнього. Так будемо любити один одного, і за Світле Христове воскресіння!

Настала велика Пасха! Я бажаю тобі, що це світле свято відвів від тебе будь-яку біду, і дав хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскрес!