Найкращі привітання з днем народження священика, отця

Підготували для вас шикарні найкращі привітання з днем народження священика, батюшки

Велика колекція привітань з днем народження для священика, батюшки

Благословіть, Святий Отець, і прийміть найсвітліші привітання з днем народження. Бажаю благочестя в цьому житті і милосердя, добродушності і щирих молитов, доброти душі і поваги, праведності і чистої любові.

Прошу Вашого благословення, святий Отець, і дозволу привітати з днем народження Вас. Бажаю, щоб Ваша душа завжди залишалася чистою і відкритою, щоб на Вашому шляху завжди горіли вогні віри і надії, щоб для парафіян щира молитва й добра Ваше слово завжди дарували яскраве світло і натхнення, щоб усі Ваші починання і старання мали високу заслугу і повагу.

В своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним сповнена світлом! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, хай любов Всевишнього вас окриляє, надія нехай вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать вам зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистішою, ще прозорішим, ще відкритою! Бажаємо вам стати щасливішою, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються з допомогою господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Хай обійдуть вас стороною духи злі! З Днем Народження! Нехай буде господь, Бог з вами вічно!

В цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа добрість, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від тяжких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам все, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не занечиститься, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнится, світла, який ніколи не погасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, що ніколи не вичерпається!

Благословіть, отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги та щирої поваги. З днем народження Вас, отче, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Хай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам по силам буде все і завжди.