Кращі християнські привітання з днем народження

Підготували для вас шикарні кращі християнські привітання з днем народження

Що побажати християнину, В чому щастя Божого дитя? Живи Христом! Нехай не охолоне Ні віра, ні любов твоя! Тримайся Христа в усі миті, Які дарує Бог, І святкуй з Богом день народження! Ось моє побажання! Без нарікання і без мук Зустрічай негаразди і борися, Хвали Христа за виправдовуючись, З подякою молись! Працюй і молодей душею, Щоб смутності не знати! Милий друже мій, Господь з тобою! Що можна краще побажати!

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

Нехай освітить твою душу світла надія, хай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю з днем твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і хай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі засяяла твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

День народження — це твій і тільки твій свято! Ти людина особливий в цьому світі, зовсім не такий, як інші, ти — особистість! Я вітаю тебе з народженням, з приходом у цей світ! І бажаю, щоб мир був добрий до тебе, а ти був добрий до всіх, хто поруч з тобою! Бажаю, щоб твоє серце завжди переповнювала вдячність і любов, терпіння і смирення, а також велика віра в Творця! Щастя тобі від свідомості твоєї місії на землі, від причетності до великої справи життя — приносити добро і любов! Радості на кожен день від радості близьких і рідних, а також чужих і далеких! Спокою в серці і благоденства у душі!

Нехай Господь посилає тобі щодня промені добра і щастя! Нехай душа твоя чиста, мов роса, а серце хай осяяне любов’ю! Бажаю, щоб віра в Господа тільки міцніла! Усміхнись і скажи спасибі Всевишньому за свою прекрасну життя!

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодатного життя. Бажаю трепетної любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Людини хорошого, під Богом ходить — вітаємо з іменинами! Бажаємо чесноти і благонравия, радощів земних і життєвих уроків. Хай в сім’ї панує взаємоповага, мир і порядок. Щастя в цю хвилину і кожен день!

Вітаю від щирого серця з днем народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя у твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою, і визволив тебе від життєвих смутку і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.