Найкращі привітання з хрестинами

Підготували для вас шикарні найкращі привітання з хрестинами

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

В будинку хвилювання і радість. В колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюються, дивлячись на нього і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо будуть заворушення, то тільки приємні.

Сьогодні ваш малюк поринув у святу воду, прийнявши обряд хрещення. Нехай цей світлий день в житті всієї вашої родини стане яскравим початком нового життєвого етапу. Маленький хрестик, надітий немовляті, зберігає його від бід, хвороб і зла. Нехай його чиста душа завжди буде відкрита для добра й світла. Тепер ваше чадо під надійним захистом. Велика сила стане йому міцним щитом в житті і захистить від впливу темних сил. Хочу побажати вашій дитині рости здоровою, допитливим, чесною і відкритою людиною. Мамі з татом – терпіння і мудрості, щоб завжди бути поруч, допомагати, підтримувати і в потрібний момент дати свободу вибору. Всій родині бажаю згуртованості, добра і достатку.

Цей день розпочався схвильовано і суєтно, ми всі нервували і трошки боялися. Адже улюблений нами маленький чоловічок пройшов обряд хрещення. Тепер у мене є хрещеник і добрі куми. Всі ми зробили сьогодні велику, добру справу, відкривши перед нашим малюком світлу дорогу в майбутнє. Я хочу, щоб мені вистачило сил і мудрості гідно виконувати взяті на себе зобов’язання. Адже це дуже важлива і значуща місія в моєму житті. Нашому малюку я бажаю бути міцним і здоровим як тілом, так і духом. Тепер, знайшовши заступництво небес, йому не страшні ніякі негаразди. Дорогим батькам хочу побажати любові і взаєморозуміння. Адже немає більшого щастя для дитини, ніж жити в родині, де мама і тато люблять і поважають один одного.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найбільш важливих подій в житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.