Привітання з Різдвом у прозі

Всі ми втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Десь там, у холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварені подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом — Різдвом Христовим!

У цю зимову пору, коли земля одягла білу шубу заметів, а новорічний настрій наповнило душу хвилюючим очікуванням свята, я вітаю вас з Різдвом. Нехай ваші серця співають від щастя, душі наповнюються добром і милосердям, а в хаті панують мир, любов, взаєморозуміння і достаток. Обов’язково загадайте сьогодні бажання, адже в цю казкову ніч воно обов’язково збудеться.

Вітаємо з Різдвом Христовим! Як більш двох тисяч років тому благу звістку про Народження Спасителя осяяла все людство, весь світ, так нехай благодатний світ цього великого свята сьогодні осяює ваші душі і наповнює ваші серця любов’ю до ближнього, внутрішньою гармонією, спасительною вірою і безмежним щастям.

Різдвяні і новорічні канікули — це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не лише діти, але і дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося у майбутнє. Наші прагнення і мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом всього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Вітаю тебе зі світлим християнським святом – Різдвом нашого Спасителя! Нехай у твоїй душі живуть віра, надія, любов, милосердя і терпіння! Нехай Бог відведе від тебе і твого будинку всі біди і нещастя. Міцного здоров’я, щастя, удачі тобі і всім твоїм близьким. З різдвом Христовим!

У різдвяний вечір в будинку горять десятки вогників, запаморочливо пахне свіжою випічкою, а на душі так світло і радісно, що хочеться обійняти цілий світ! У ці миті, повні доброго різдвяного чарівництва, прийміть мої вітання з Різдвом, побажання щастя і любові!

Різдво у всі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні у всьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії самих дорогих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе — і напевно для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

Донечко! Приходить світле свято Різдва Христового, нехай у твоєму домі панує спокій і умиротворення, теплом іскряться твої очі, а серце буде сповнене любов’ю! Хай щастя і удача супроводжують тебе у всіх справах, а біди і невдачі проходять повз! З різдвом, кохана моя!

У цей прекрасний зимовий день, коли народився наш Спаситель Господь, я хочу побажати тобі миру в домі, спокою в душі, тепла у відносинах з близькими, і, щоб у всіх твоїх починаннях тобі була провідною Різдвяна зірка!

У давні часи В Англії існувала молитва: «Дай нам, Бог, трохи сонця, емного роботи і трохи розваг. Дай нам в заробленої боротьбі, Наш щоденний чорний хліб і трохи олії. Дай нам здоров’я і пощади, Дай нам також трохи пісень, і казку, і книгу. Дай нам, Бог, можливість Стати краще для себе і для інших, Поки всі люди не навчаться жити, як брати…» Чудові слова, в яких зібрані всі уявлення народу про щастя, про спокійною, богоугодного життя. Цю молитву я прочитую щороку в переддень Різдва. І її прості, але воістину чарівні слова, що надихають мою душу… Давайте вип’ємо за світлий різдвяний свято і подякуймо богові за всі його дари!

Хто добре себе веде весь рік, може отримати від Санта-Клауса подарунки на Різдво. Ми вже давно не діти, але все одно віримо в чудеса і звичайно, ми дуже добре себе вели! Так хай у різдвяну ніч Санта вручить нам найкращі подарунки! Посмішок і гарного настрою, натхнення й успіхів, доброго здоров’я і великодушності! І звичайно, нехай кожного з нас кожен день буде оточувати любов, близькі люди і вірні друзі!

У чарівну різдвяну ніч я вітаю вас і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії — і повірте в те, що їм прийшов час здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай на вашому серці завжди тихенько грає весела мелодія про те, що ви щасливі!

Різдво – самий чарівний і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес та нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом коханий мій, і хочу ще раз зізнатися у коханні! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і є справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Із закінченням посту до нас приходить свято, Різдво, чекаємо схід першої різдвяної зірки. Нехай же заповіти Спасителя нашого будуть твоїм життєвим кредом. «Кожен так буде завжди милосердною до слабким, сиротам, хворим і вбогим.

Вітаю тебе з Різдвом, і дарую цей скромний букет компліментів: прекрасна зовнішність, чудовий характер, мила посмішка, гарні очі – це все про тебе! Нехай все, про що ти мрієш, чого бажаєш, збудеться в цю чарівну ніч. Бажаю радості, любові, добра, здоров’я і щастя з удачею. Нехай фортуна супроводжує тобі і буде завжди прихильною. Ще величезного і великого особистого щастя, хай зігріває кожен день, наповнює серце любов’ю і теплом. З Різдвом — яскравого, гарного і щасливого свята!

Різдвяна ніч — неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темною і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життя радує вас виконанням бажань і справжньою любов’ю близьких людей!

Коли приходить Різдво, ми чекаємо дива так сильно, ніби досі залишилися дітьми! Так нехай чари трапиться для нас хоч один раз в році, в цю дивну ніч, подарувавши нам довгоочікуване і абсолютно справедливо заслужене щастя! Нехай у вашому житті не буде прикростей і розчарувань, адже набагато краще – жити повним життям і посміхатися кожен день!

Різдво — це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай у цей день замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай наше серце ввійде любов до ближнього та дальнього! З Різдвом Христовим!

Різдво — це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай у цей день замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай наше серце ввійде любов до ближнього та дальнього! З Різдвом Христовим!

Дивовижне свято — Різдво — однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає… Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

Нехай самий добрий свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смирення і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен дім. І нехай Різдвяна казка подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.

В цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту. Нехай наші серця зіллються у вдячній молитві Спасителю, який врятував світ. За Різдво!

У цей святковий Різдвяний вечір, коли усі родини збираються за святковим столом, хочу побажати добра і світла, тепла і благополуччя всім. Нехай у цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир.

Сьогодні для багатьох людей Різдво — це всього лише світське свято, вони навряд чи знають його давні витоки… Але хіба це свято стало для них менш прекрасним? Зовсім ні! Вулиці міст до цього дня змінюються, все в вогники гірлянд та святкових вітринах, а вдома – наповнюються веселим сміхом присутніх на свято сімей і ароматами різдвяних страв. Напередодні цього дивного свята я вітаю вас і бажаю вам і вашим рідним щастя!

В різдвяну ніч за вікном темно, тихо падає білими пластівцями сніг або мете хуртовина, а у хаті тепло і затишно, мерехтить вогниками ялинка і чекають своєї години подарунки… Течуть, немов медова річка годинник чарівної ночі, коли можна загадати найпотаємніші бажання і вони неодмінно здійсняться… У світле свято Різдва я хочу побажати всій родині любові і радості, удачі, наснаги і здоров’я, словом всього того, з чим можна стати по-справжньому щасливими!

Кохана! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято принесе тобі тепло, щастя, радісний настрій! Нехай очі моєї коханої завжди будуть іскритися від перемог та оптимізму! Нехай всі негаразди обходять стороною нашу сім’ю, робота доставляємо радість, діти будуть радувати успіхами! І нехай Різдво диво обов’язково станеться!

Як же добре, що в це Різдво ми не самотні, і є кому розділити з нами чарівні, солодкі, ніби коричне печиво, миті! Сьогодні прийміть мої вітання, а також побажання виконання всіх бажань! Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і гарним настроєм!

Цим чудовим Різдвяним вечором вся наша сім’я зібралася за святковим столом у єдиному прагненні відчути в наших душах божественне світло і тепло. Нехай наші бажання з’єднуватися у вдячній молитві до Спасителю, який через страждання врятував світ і всіх нас. За Різдво Христове!

Хочу, щоб у Новий рік і Різдво у Ваших серцях панувало свято! Будинки переповнювалися від любові і щастя! Щоб обходило стороною негоду! Щоб щастило з завидною постійністю! Діти приносили тільки гордість і успіхи! І щоб Ви гордо несли життя всієї обладунки!

Мила сестричка! Вітаю тебе з Різдвом Христовим – найсвітлішим святом на землі! Хай твій дім буде повний друзів, стіл буде накритий безліччю страв, нехай гостинність і доброта завжди будуть вічними ангелами-охоронцями, які оберігають ваше сімейне вогнище! Хай чаша любові буде повною і щастям наповнюється твоє серце! Будь щаслива!

Вітаю з Різдвом! Сьогодні я хочу побажати вам всього, що є на світі кращого і світлого! Нехай в житті панує любов, хай здійснюються мрії! Вірте, що ваше майбутнє чудово, і нехай у вас завжди будуть сили зробити його таким, втримати своє щастя в теплих руках, біля самого серця, і примножити його!

Дорога подруга, я від усієї душі вітаю тебе з Різдвом Христовим. У це світле свято я хочу побажати тобі благополуччя. достатку, взаєморозуміння, злагоди та душевної рівноваги. Нехай удача посміхається тобі завжди, а нещастя обходять стороною. Будь щаслива і з святом

Кохана моя! У світле свято Різдва я хочу ніжно поцілувати тебе, міцно обійняти і відвести до нашої красуні-ялинці, під якою тебе чекають подарунки! І у мене є ще один подарунок для тебе, напевно, найбільший… моє вітання тобі, побажання сонячного щастя і самого кращого настрою, мої слова про те, що ти – найкраща дівчина у всьому світі і разом з тобою, це Різдво в тисячу разів краще!

Що може бути прекрасніше в свято Різдва, ніж зібратися дружною компанією разом з близькими, дорогими людьми? У цей прекрасний день я хочу побажати моєму коханому і єдиному, моєму чоловікові, завжди тримати при собі немов вірного пса, удачу і радіти кожному дню, посміхатися і дарувати свою любов рідним!

Цей День буває тільки раз у житті, День народження, День найбільш пам’ятний і незабутній День появи «маленького дива» на світ Божий. Це диво, таємниця за сімома печатками, найпотаємніше і бажаний! Тому кожний наступний рік життя ми відзначаємо так радісно і весело! Вітаю Вас з доконаним чарами, яке Ви створили самі!

Улюблені мої батьки! Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Мої вітання повинні долетіти до вас, я це точно знаю! Хочу, щоб ви прочитали мої слова і посміхнулися, посміхнулися того, що я вас дуже-дуже люблю! Люблю, тому що ви найдорожчі люди на землі, тому що до цих пір (не дивлячись на мій вік) ви живете заради мене, моїми думками, моїми справами… Бо стільки зробили для мене, вклали, дбали, оберігали і любили! Ви біс сумніву гідні найкращого, щастя, здоров’я, відмінного настрою! Нехай Свято буде світлим і теплим, навіть не дивлячись на те, що ми так далеко один від одного! Я люблю вас, з Різдвом!

А ви чуєте, як десь у небесах летять сани Санта-Клауса, як дзвенять дзвіночки на шиях оленів і шарудять складені горою подарунки? Прийміть мої сердечні поздоровлення з Різдвом! Нехай в цю чарівну ніч для вас трапиться диво, і вранці ви знайдете в своєму будинку не тільки довгоочікувані подарунки, але ті дари, які у всі часи вважалися найціннішими – любов, удачу і справжнє щастя!